#INTEGRAeu Butlletí – maig 2019

INTEGRA: Programa de mentoria multidisciplinari per recolzar l’esperit emprenedor de nenes i nens en el sistema de protecció i persones joves que abandonen el mateix.

Segueix-nos en línia

Ara podeu trobar totes les actualitzacions del projecte en la web https://integra.uncrcpc.org/spain/ i seguim compartint informació rellevant en les xarxes socials amb el hashtag #INTEGRAeu. Segueix-nos i difon les notícies!

Informes de recerca disponibles en 6 idiomes

La investigació etnogràfica realitzada en els països socis del projecte INTEGRA (Xipre, Grècia, Itàlia, Portugal i Espanya) va originar un conjunt innovador d’informes nacionals que analitzen el procés de independització dels joves en el sistema de protecció, en els països del sud de la UE. Les troballes d’aquesta recerca europea es destaquen i es revisen en el Llibre Blanc Procés d’Emancipació cap a l’Autonomia, que proposa solucions adaptades als reptes, tendències i necessitats que soscaven una transició reeixida a l’edat adulta. Els informes de tots els països estan disponibles en anglès, i en el seu idioma nacional: grec, italià, portuguès i espanyol. Es poden trobar aquí: https://integra.uncrcpc.org/resources/#

Gràcies als nostres socis locals per la seva aportació d’experts!

A l’abril, els socis del projecte varem organitzar reunions amb professionals que treballen amb nens i nenes en el sistema de protecció, ocupadors i ex-alumnes que van abandonar amb exit el sistema, per compartir experiències i compartir activitats, recursos i characterístiques rellevants que creuen que s’haurien d’incloure en la Plataforma de Cooperació INTEGRA.

Aquesta Plataforma vincularà als grups objectiu i les diverses parts interessades que treballen dins o en estreta col·laboració amb els serveis d’atenció per a facilitar la integració social i professional dels joves que surten del sistema de protecció.

A més, els socis del projecte estan desenvolupant eines d’avaluació, un Programa Integral de Mentoria i altres recursos que s’engegaran pròximament per contribuir a la millora dels estàndards d’atenció residencial a nivell de la UE.

#INTEGRAeu Newsletter – Juny 2020

El passat 4 de juny, tots  els socis del projecte vam participar en el webinar #INTEGRAeu com a…

Read More

#INTEGRAeu Newsletter – març 2020

Des de novembre de 2019 hem realitzat diferents presentacions de les eines del Programa de Mentoria entre els profession…

Read More