#INTEGRAeu Newsletter – Juny 2020

Barcelona, España

El passat 4 de juny, tots  els socis del projecte vam participar en el webinar #INTEGRAeu com a  acció final del projecte INTEGRA amb un total de 88 assistents i 120 inscripcions.

El webinar va concloure amb una presentació de Christina Demetriades, Coach Personal i de Lideratge i Presidenta de l’European Mentoring and Coaching Cyprus (EMCC) sobre la importància de la tutoria en la integració de joves vulnerables  i  algunes observacions finals de Marina Efthimiadou, en representació dels Serveis Socials del Ministeri de Treball i Assumptes Socials de la República de Xipre.

Pots trobar totes les actualitzacions del projecte a la pàgina web https://integra.uncrcpc.org/spain/  i continuarem compartint informació rellevant a les xarxes socials amb el hashtag #INTEGRAeu.

Segueix-nos i comparteix!

#INTEGRAeu Newsletter – març 2020

Des de novembre de 2019 hem realitzat diferents presentacions de les eines del Programa de Mentoria entre els profession…

Read More

#INTEGRAeu Butlletí – febrer 2020

Durant el mes de febrer hem anat presentant la P4C-Plataforma de Cooperació, entre les entitats col·laboradores del proj…

Read More