IMG CEESC #INTEGRAeu

#INTEGRAeu Newsletter – març 2020

Des de novembre de 2019 hem realitzat diferents presentacions de les eines del Programa de Mentoria entre els professionals que treballen amb els i les joves tutelats/des i  extutelats/des.

També hem fet presentacions de la P4C-Plataforma de Cooperació entre les entitats col·laboradores del projecte en els 5 països dels socis del projecte. Ara només ens queda esperar que els materials i la plataforma puguin contribuir positivament al desenvolupament de les competències dels i les professionals i l’intercanvi entre les entitats que acompanyen als i les joves en el seu camí cap a l’autonomia. 

——>Conferència final de projecte a Xipre, maig 2020<——-

El 8 de maig de 2020 tindrà lloc la Conferència Final de projecte que es celebrarà a Nicòsia, Xipre, on es troba la seu del soci principal del projecte, Hope for Children. 

Els socis dels diferents països exposaran la implementació de les eines desenvolupades durant el projecte a professionals i entitats i comptarem també amb la presència de diversos mentors que estan realitzant la seva feina amb els joves a Xipre. 

Pots trobar totes les actualitzacions del projecte a la pàgina web https://integra.uncrcpc.org/spain/  i continuarem compartint informació rellevant a les xarxes socials amb el hashtag #INTEGRAeu.

Segueix-nos i comparteix!

#INTEGRAeu Newsletter – Juny 2020

El passat 4 de juny, tots  els socis del projecte vam participar en el webinar #INTEGRAeu com a…

Read More

#INTEGRAeu Butlletí – febrer 2020

Durant el mes de febrer hem anat presentant la P4C-Plataforma de Cooperació, entre les entitats col·laboradores del proj…

Read More