“Hope for Children” CRC Policy Center, coordinador del projecte.

https://www.uncrcpc.org/

"El Centre de polítiques CRC de ""Hope for Children"" és una institució independent, internacional i humanitària
amb seu a Nicòsia, Xipre."

MMC Learning Solutions

http://www.mmclearningsolutions.com...

El Mediterranean Management Center Ltd va ser fundat el 2002 amb l'objectiu de contribuir de manera significativa a l'àrea de desenvolupament de competències, així com a l'avanç i la millora dels nostres clients corporatius a través de solucions de formació i aprenentatge i consultoria.

CESIE

https://cesie.org/en/

CESIE és una ONG europea sense ànim de lucre creada el 2001, basada en les experiències del sociòleg Danilo Dolci. Després de l'exemple de Danilo Dolci, CESIE aposta per la promoció d'una societat no violenta i igual, i considera l'educació i la formació com els principals instruments cap a aquest objectiu.

The Smile Of The Child

https://www.hamogelo.gr/gr/en/house...

"The Smile of the Child" és l’Organització no governamental i sense ànim de lucre, reconeguda internacionalment a Grècia, en el camp crític de la protecció del nen, el suport a nens i famílies amb fills que ho necessiten, així com un servei gratuït de salut pública per als nens. tant en prevenció com en tractament.

APCdP

https://conversasdepsicologia.com/

"Associação Portuguesa Conversas de Psicologia, té com a objectiu investigar, formar, educar, difondre i organitzar esdeveniments i promoure aspectes fonamentals del desenvolupament humà."

CEPS

http://asceps.org/en/

CEPS PROJECTES SOCIALS és una associació no lucrativa fundada l’any 1994 i compta amb 230 professionals que treballen principalment pel territori català i espanyol, amb projectes desenvolupats a llatinoamèrica i europa.